Onsdag 27 augusti

Tävlingen fortsätter men än har jag inte vågat mig upp på vågen efter 2,5 vecka in i tävlingen. Alla utmanare kämpar på och vad jag förstått så går det galant för alla så det blir otroligt spännande att se resultatet 11 september. Det blir nog lite tufft på Emmas 1-årsdag för då får jag fira henne med att äta tårta och det skall Emma också för göra!

Fattar ni att Emma är 1 år på tisdag?? Jag fattar inte det...hon är ju helt ljuvlig just nu fast det har jag tyckt om alla hennes åldrar.

Idag har jag haft en riktigt härlig dag trots regnet. Jag och min svägerska tillbringade dagen med att shoppa tillsammans, vi har så roligt tillsammans och mycket att prata om. Vi handlade bl a tyger då vi båda älskar att sy och handarbeta. Tyg till nya gardiner och kuddfodral - blir nog urtjusigt.  Dessutom blev det en heldag med engelska, och det är alltid kul att fräscha upp sina kunskaper. På lördag träffar jag henne igen med Staffans bror och då blir det barbeque och vin.

Nu blir det nya boktips...Den sjunde dagen av Stefan Einhorn och Konsten att vara snäll med Stefan Einhorn två helt fantastiska böcker med så mycket tankvärt i vår vardag. Den sjunde dagen var ett strå vassare. Nu har jag avslutat Agneta Sjödins En kvinnas resa, en pilgrimsresa som genomförs i Spanien under 80 mil under 19 dagar som handlar om allt man kan gå igenom under en sådan resa. En otroligt lärorik bok för mig och som är skriven på ett så öppet sätt om känslor. Läs den! Jag har boken om ni vill låna den.