Energivecka

Veckan som gått har krävt mycket energi känner jag. Denna helg har fokuserats på att återhämta mig och stärka mig mentalt. Det är mitt arbete som har krävt mycket fokus och personliga problem på arbetet samt en del hantering av kundproblem. Det kommer att bli bra men det märks att jag får ge så mycket av mig själv när sånt här händer. Tur att jag arbetar med så bra medarbetare och chefer - annars hade jag inte orkat....

Dessutom missade jag tyvärr min certifiering och får göra om den igen. Jag missade godkänt med 4 poäng...irriterande lite.

Arbetsveckan avslutades med en helkväll ihop med Cicci och Marie. Vi hade fantastiskt roligt tillsammans och de blev en del rosévin - slurp! På krogen träffade jag jättemysiga människor och det blev många skratt - behövligt efter denna veckan.

Affirmation just nu:

JAG ACCEPTERAR MINA KÄNSLOR

Jag accepterar känslorna, som kommer och går. Jag kan uppskatta det som de vill lära mig. Jag lyssnar på dem och tar dem på allvar. Agerar på dem om jag känner att det behövs. Sedan släpper jag dem fria och återgår till harmoniska sinnestillstånd som jag valt att leva i. Jag njuter av mina positiva känslor av lust, energi och glädje, och arbetar aktivt med att låta min dag genomsyras av dem.