Trip to Florida

Resan som vi planerat och längtat till i mer än två år, nu åker vi på TOUR i Florida. Under tre veckor kommer vi besöka Miami, Fort Lauderdale, Orlando och Cape Coral (Resan är snarlik den vi gjorde för 21 år sedan förutom att vi denna gången åker med barnen och dom får uppleva parker, stränder, båtturer och  amerikansk kultur och livstil).
 
Vi startar med några nätter i Miami och landar och pustar ut, shoppar, badar och upplever pulsen i Miami och Miami Beach. Vem vet, vi kanske hinner med någon båttur...Bahamas ligger ju bara några timmar bort med båt.
 
Miami Beach by night 
Miami Beach
 
Därefter kommer vi styra färden mot en veckas vistelse i Orlando, där vi kommer ägna tid åt parker, bad, shopping och nöjen!
 
Regal Palms Resort & Spa - här kommer vi njuta i en vecka!
 
 
På väg från Miami till Orlando tar vi Östkusten upp. Sedan går färden från Orlando via Västkusten till Cape Coral, nära Sanibel Island som har en av världens tio finaste stränder.
 
 
 
I Cape Coral bor vi i härligt hus nära kanalen så här planerar vi att hyra en motorbåt som kan ta oss ut till Sanibel Island och andra öar och möjliggör lite fiske när vi ändå är ute till havs.
 
 
 
Efter en vecka i Cape Coral så avslutar vi vår resa med några nätter i Fort Lauderdale
 
 
Det känns som det blir en riktigt bra semesterresa och en upplevelse för hela familjen.
Ni får ta del av våra upplevelser när vi faktiskt upplevt resan!