November..

Varför känns det som tiden går fort fast jag verkligen försöker fånga nuet. Är det så att tiden går fortare ju äldre man blir. Ett uttryck jag hört så många gånger men är det verkligen sant?

Emma vår guldklimp växer och växer och pratar mycket mer nu och visar tydliga tendenser på envishet och vilja - helt rätt i utvecklingen men inte helt friktionsfritt alltid.

Emil satsar en del på handbollen nu och på lördag spelar han förmatch till Champions League matchen i Jönköping mellan AHK och Ciudad Real. Hela familjen kommer att sitta bänkade på Kinnarps Arena och heja på! Sedan blir det kul att titta på handboll som hela familjen älskar att titta på. Emil tittar också på trumset nu och har ni någon tips på bra och prisvärda trumset?

Sebastian kör stenhårt med både handboll och fotboll. Till helgen kör han New Body cupen och sedan blir det en del cuper och läger framöver och det tycker han är jätteroligt.

Staffan pluggar för fullt och har klarat alla tentor och inlämningsuppgifter hittills. Känns jättekul att det går så bra och just nu pluggar han mitt favoritämne - gruppsykologi. Snacka om att vi har mycket att prata om...älskar gruppdynamik och ledarskap.

Jag har många saker på G just nu...den som väntar på nåt gott...