Härliga höst

Nu har jag landat från Istanbul resan samt en härlig helg med tjejerna som gav mig enormt mycket energi. Vilka guldkorn det finns i ens närhet som man inte vet om. Helgen tillbringade jag på Gullmarsstrand med en ljuvlig grupp tjejer som gick på guidad tur i Fiskebäckskil samt en vandring på Saltarvet - otrolig upplevelse och då speciellt när vi har en guide som verkligen brinner för sitt arbete.

Hösten hade verkligen anlänt till Fiskebäckskil och det var tidvis snålblåst. Denna vecka däremot har vi haft några ljuvliga dagar på novemberlovet men det börjar bli kallt och kyligt inomhus också. Så jag har funderat på att köpa några goa innetofflor som känns lite fräcka och även är varma och bekväma. Jag har hittat några olika modeller kolla här

Nu har jag hunnit läsa en del böcker igen vilket är så berikande. Vilken värld som finns i alla böcker!
En bok skriven av Emma Pihl som heter Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse (köpte jag på bokmässan där hon även hade en kort föreläsning). Emma Pihl har flerårig erfarenhet som professionell coach för både grupper och individer samt föreläsare med många olika uppdragsgivare. Hon drabbades i yngre tonåren av en ätstörning men lyckades övervinna sjukdomen genom att uppfinna egna strategier för positivt tänkande.

Ett favoritcitat av Emma Pihl:

Livet ger oss chanser.
Öva dig på att se livets chanser.
Ta alla chanser som ges.
Leta reda på chanser som finns.
Våga dela med dig av de chanser du fått.
Ge andra en chans utifrån de chanser du har givits av andra.
En chans är inte en chans förrän du väljer att se som det.
Låt inte andras upptäckt av chanser stressa dig.
Inspireras till att hitta liknande eller använd samma.
Ta chansen, det får dig att växa.
CHANSA SJÄLV!