Here we go again...

I tisdags var det dags igen - träning med min PT. Nu var ju upplägget en tuff träning med andra muskelgrupper än sist, vilket gör att jag kan variera träningen ofta men bara jag har minst en dags träningsuppehåll. Det lär jag väl hålla eftersom jag på dag två - knappt kan gå...

Idag torsdag är träningsvärken som värst och Helenas tips är att träna något annat förbränningspass, sist simmade jag och idag åkte jag till Sportlife och körde crosstrainern och gåband i 45 min. Härligt och svettigt blev det men värken avtog inte riktigt. Men jag fick energi som jag var uttömd på idag av olika anledningar. Det är mycket nu mestadels på jobbet men även privat.

I helgen blir det ialla fall mitt första styrkepass på egen hand utan Helena. Undrar om jag kommer kunna lyfta så tungt som jag gjort med Helena, hon coachar och peppar mig så att jag verkligen ger mitt yttersta. Hmmm..jo det är klart att jag skall ge järnet lika mycket utan henne. Det är ju jag som vill det här och har betalat för att få ett sånt här träningsupplägg.

Själen behöver också sin beskärda del - meditera är bra men även att titta på vackra bilder