40-årsfest

Jag är i valet och kvalet om jag skall ordna min 40-årsfest eftersom det aldrig blev av när jag verkligen fyllde jämnt. Jag ammade ju Emma och sedan blev 2008 som festen var planerad till inte alls som vi hade tänkt oss. Det känns som om tiden går och jag tycker ändå att det vore kul att träffa alla som jag vill bjuda på en fest ihop med mig. Samtidigt känns det konstigt att fira så här långt efter. Vad tycker ni läsare?

Sedan har jag också funderingar kring hur jag och Staffan ekonomiskt skulle klara att stå för en fest nu när han är arbetslös och studerande. Samtidigt vet jag att det är många som idag bjuder in till fest och hellre betalar en slant och skippar det här med presenten och det låter som en bra idé tycker jag. Både att det underlättar ekonomin kring att ordna en fest och då slipper alla tänka på en present och vad skulle det vara - jag har ju allt som jag vill ha. Jag önskar mig egentligen bara en kul kväll med vännerna.

Ju mer jag skriver desto mer känner jag att det lutar åt en vår/sommarfest - varför inte?! Det får nog bli tidig vårfest annars kan inte de gravida komma...

Jag känner ju ganska många som fyller jämnt i år så jag får väl hoppas inte detta krockar med deras fester om det nu blir så att det tänker fira stort. Det är ju faktiskt inte alla som vill utan åker bort eller fira med sina närmaste och det får man ju respektera. Vad man än väljer så är det ju rätt för en själv!


Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns