Mitt liv så här långt...

Juni är snart över, hur fort rusar inte tiden förbi. Tycker ändå att jag blivit bättre på att fånga nuet och leva här och nu. Så är mitt nya mantra - här och nu...här och nu. Det är mycket mindfulness för min del just nu och gurun inom det området är Ola Schenström som har skrivit några bra böcker och som även är livscoach i tidningen PS!

Den bok jag läst av honom heter Mindfulness i vardagen och är toppenbra. Det är mycket böcker för min del just nu...jag har lånat en en jättebra bok av en underbar vän. Den heter Så dumt av Mia Törnblom en så tankvärd bok som jag rekommenderar för alla att läsa. Samtidigt som jag läser denna bok så lyssnar jag även på en ljudbok när jag är ute och går och är helt fantastisk den med. Boken heter "Mitt liv så här långt" av Jane Fonda. En bok som verkligen berör och som redan utvecklat mig - det kallar jag personlig utveckling...

Jag skall gå en kurs i personlig utveckling till hösten hos ett medium i Sjömarken utanför Borås. Det är en meditationskurs med mediala budskap som jag skall utveckla mitt andliga jag och använda min redan starka intuition som jag ibland förträngt.