Helsingborg

Efter några dagars skrivuppehåll så kommer här en liten resumé från vår semester hittills. Vi har haft skapligt väder dvs sol och moln om vartannat. Vi campar just nu på Råå Vallars camping strax söder om Helsingborg. En gammal fiskeby med en mysig liten hamn. En dag åkte vi ut med båten confident (en fiskebåt) från Råå till Ven och hyrde cyklar och cyklade runt den lilla ön. En mycket vacker ö och det blev en riktigt härlig dag med fint väder.

Självklart har vi även hunnit med en trip till Helsingör, även en heldag där med fint och varmt väder. Strandbesöken har inte duggat täta men igår blev det en dag på stranden. Alla barnen älskar verkligen att bada och för Emma finns det inget slut på badandet så hon fick fortsätta bada bort all sand när vi kom tillbaka till campingen.

Idag är det dags för Staffan, Sebastian och Emil att åka ut på havsfiske med Wittskärs båten. Det blir en 4 timmars resa som just nu känns väldigt spännande. Det blåser en del idag och vi får hoppas det inte blir för mycket vågor. Sol och blå himmel har vi idag och för mig och Emma blir det shopping inne i Helsingborg för att senare avsluta besöket på söder i Helsingborg och köpa Manaish (har jag stavat rätt tro??) pitabröd med Zet och Zatar!!